Thuis

WISDOM OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO.LIMITED Fabrieksreis

Van goede kwaliteit de geleide lichten van de parkeerterreinvloed voor verkoop
Van goede kwaliteit de geleide lichten van de parkeerterreinvloed voor verkoop
„Het was een goed besluit voor ons om de verandering in Wijsheidsopto-elektronica aan te brengen. Wij zijn zeer gelukkig met de resultaten – het is een enorme verbetering van onze werkomgeving. Mijn personeel en klanten waarderen het verschil heeft de (LEIDENE) verlichting.“ gemaakt

—— Byron

De „lichte output is uitstekend en de energie - de besparingen zullen zeer snel betalen voor de lichten. Wij verminderden onze wattageoutput van 7430 watts tot 300 watts! Wij hebben betere verlichting en veiliger parkeerterrein voor werknemers en patroons. Wij zouden uw firma adviseren die aan om het even welke zaken geld kijken te besparen.“

—— Jerry

„Ons hotelzicht verhoogde 100%… wanneer een klant aan het hotel komt, zeggen wij enkel ‚Hey dat groene LEIDENE licht‘… volgt en het hen rechtstreeks aan het hotel.‘ brengt

—— Robert

Ik ben geen persoon die dingen gemakkelijk onderschrijft, maar ik kan eerlijk zeggen het voor aan me zeer gemakkelijk zou zijn om Wijsheid aan iedereen te adviseren. Als faciliteitenmanager weet ik niet altijd wat wil ik, weet ik wat ik zoek, en ik heb een echte rijkdom aan kennis in de mensen gevonden wie ik aan bij Wijsheid spreek en zij kunnen me in de juiste richting sturen.

—— Rijk

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Gevestigd in 2012, is de Technologie van de Wijsheidsopto-elektronica (Wijsheid) één van de belangrijke verlichtingsfabrikanten die zich in van LEIDENE de productie verlichtingsinrichtingen, R&D, en verkoop specialiseerden. Het hoofdkwartier werd gesitueerd in Zonneschijnindustrieterrein, Baoan-District. Shenzhen, China; en het pakhuis wordt overzee gevestigd in Dallas, TX, de V.S.
   

  Met een benaderende 6.000 vierkant-meterfabriek en ongeveer 100 werknemers, heeft de Wijsheidsopto-elektronica een maandelijkse productiecapaciteit bijna 20.000 stukken LEIDENE verlichtingsinrichtingen of delen. De wijsheidsopto-elektronica heeft zijn eigen SMT-workshop, lopende band, en automatische het verouderen brandende testlijnen. Het professionele experimentele laboratorium is uitgerust met spectrofotometers, goniophotometer, constante temperatuur en vochtigheidskamer, evenals andere het testen machines. Beheer van de wijsheids heeft het manufactory productie reeds ISO90001-certificaat overgegaan.

   

  Het R&D-team heeft 5 professionele werknemers, met inbegrip van spaander en verlichtingsingenieurs, elektronische ingenieurs, en een structuur en verschijningsontwerper. Met behulp van hen, worden de meeste producten voldaan aan UL, DLC, FCC, SAA, Ce, en RoHS-certificaten. Wijsheids de LEIDENE verlichtingsinrichtingen worden niet alleen volledig verklaard, maar elke producten wordt ook individueel getest door QC team. Daarom Wijsheids hebben de LEIDENE verlichtingsproducten heel wat aandacht in de Markt van Noord-Amerika bereikt.

   

  Het LEIDENE Licht van Shoebox:

  WISDOM OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO.LIMITED

 • OEM / ODM

  De wijsheid is reeds een betrouwbare OEM&ODM-leverancier van het verlichtingsproject voor alle klanten geworden omdat Wijsheids de LEIDENE producten de meest veeleisende test van allen hebben overgegaan-klantentevredenheid. 

   

   

   

 • R & D

  IES

  ISTMT

  Thermisch analyserapport

  LM79, LM80

Contactgegevens
WISDOM OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO.LIMITED

Contactpersoon: Ms. Linda Yu

Tel.: 86-755-27448585-830

Fax: 86-0755-27448089

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)